Onze vereniging

Ondernemend Hoofddorp werd opgericht op 6 oktober 1976 als Ondernemers Vereniging Hoofddorp (OVH). In eerste instantie waren hoofdzakelijk de winkeliers lid van de vereniging. Later kwam er in het dorp een speciale winkeliersvereniging en vond er een splitsing plaats. Vandaag de dag zijn onder de leden van Ondernemend Hoofddorp nog steeds veel winkeliers, maar ook andere ondernemers uit het mkb en een aantal zzp’ers. Ondernemend Hoofddorp brengt al haar leden een unieke mogelijkheid om te netwerken en contacten uit te breiden. De vereniging telt zo’n 300 leden; en zowat alle branches zijn er in vertegenwoordigd. Als zelfstandig ondernemer is het fijn om af en toe ervaringen en adviezen met andere ondernemers uit te wisselen. Dat kan uitstekend binnen Ondernemend Hoofddorp.

Waarom lid worden?

Waarom niet? Wij denken dat het voor ondernemers nuttig en leuk is om af en toe samen te sparren. Jij bent goed in je vakgebied, een ander is weer een expert in zijn vakgebied. Door elkaar te ontmoeten, kun je elkaar en elkaars netwerk versterken. Zo sta je nooit alleen met je eventuele vragen en ideeën. Daarnaast is het gewoon leuk om elkaar in informele sfeer te ontmoeten. Samen het glas heffen, bij te praten en van elkaar te leren. We merken dat veel ondernemers van totale vreemden goede kennissen en soms zelfs zakenpartners zijn geworden. Dat is kenmerkend aan onze club: leden gunnen elkaar veel.

Van harte welkom!

Lijkt het je interessant om ook lid te worden? Of wil je een keer vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op. E-mail: info@ondernemendhoofddorp.nl

Aanmelden

Via de button rechts boven kan men zich aanmelden als lid van Ondernemend Hoofddorp. De bedrijfsgegevens zullen dan tevens – gratis – worden vermeld in onze ledenlijst op de Ondernemend Hoofddorp-website. Nu lid worden betekent uw relatie-netwerk uitbreiden, informatie uitwisselen, op een leuke manier in contact komen met mede ondernemers en actief participeren in een betere profilering van uw bedrijfsterrein.