Padeltoernooi

3e editie van het Ondernemend Hoofddorp Padeltoernooi!

Ondernemend Hoofddorp organiseert op 20 juni a.s. haar 3e padeltoernooi voor ondernemers. Ook dit jaar wordt het toernooi op Tennis- & Padelvereniging In den Boogaerd georganiseerd.

Inloop vanaf 14.30 uur, het toernooi start om 15.00 uur en wordt rond 18.00 uur afgesloten met een netwerkborrel. Bij voldoende animo is er een barbecue, kosten € 17,50 p.p. Daarvoor aanmelden kan tot dinsdag 18/6 voor 16.00 uur. Aanmelden kan via de mail van Michiel: smilde@eventerim.com.

Voor startende of minder ervaren spelers wordt de mogelijkheid geboden om 1,5 uur les te volgen. Aansluitend worden er onderlinge partijtjes gespeeld. Beschikt u niet over een eigen racket? Geen probleem, er zijn leenrackets beschikbaar.

ER VALLEN MOOIE PRIJZEN TE WINNEN!!!!

Leden van Ondernemend Hoofddorp kunnen zichzelf én een mogelijke introducé inschrijven via onderstaande RSVP knop.

Na inschrijving ontvangen zij een mail met nadere informatie en enkele korte vragen. Tenzij nadrukkelijk anders aangegeven bij aanmelding stelt de organisatie de toernooiteams samen.

De kosten voor leden bedragen € 10,00 per persoon. Introducees betalen € 17,50 per persoon. Hierbij inbegrepen zijn de organisatiekosten, de banen, de ballen, 1 drankje p.p. en enkele rondes bitterballen. Voor de beginners is de padelles ook in de kosten opgenomen.

Speelt u niét mee, maar vindt u het wel leuk en interessant aan te komen moedigen? U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom op het volgende adres: Adrianahoeve 12, Hoofddorp.

Nadere informatie: Bel 06 243 488 50.

Tot de 20ste!

 

Datum

20 jun 2024
Verlopen!
QR code
Geen reacties om te tonen.